1-4 dagers levering

30 dagers åpent kjøp

Klarna, Visa og Mobilepay

Hvilken tredemølle skal jeg velge?

Hvilkent redemølle skal jeg velge?
Trenger du hjelp til å finne riktig tredemølle til ditt behov, så finner du det forhåpentlig her. Denne korte guiden tar for seg alle gåmøllene og tredemøllene fra KingSmith WalkingPad, og hjelper deg til å velge riktig modell til ditt behov.

Denne guiden tar for seg følgende modeller:
  • WalkingPad C2
  • WalkingPad A1 Pro
  • WalkingPad R1 Pro
  • WalkingPad R2 Pro
  • WalkingPad X21
  • WalkingPad K12
  • WalkingPad K15

Best for:
Deg som ønsker en gåmølle primært for å gå hjemme, eller på kontoret.


WalkingPad C2 er den minste og letteste gåmøllen, veier kun 25 kg og er ekstremt minimalistisk med sine 12,5 cm på det tykkeste når den er foldet sammen. Maks hastighet er 6 km/t, og du kan velge mellom manuelt å endre hastigheten, eller å la den automatiske funksjonen til møllen gjøre det.


WalkingPad C2 er perfekt for deg som ønsker en superenkel gåmølle som du kan flytte fra rom til rom, gjemme bort når den ikke er i bruk, eller transportere mellom ulike steder. C2 egner seg også godt til kontoret ettersom den får god plass under en ståpult.

WalkingPad C2

Best for:
Deg som ønsker en gåmølle primært for å gå hjemme, eller på kontoret.


WalkingPad A1 Pro er den nest minste og letteste gåmøllen, og den mest stillegående. A1 Pro veier kun 28 kg og måler pene 12,9 cm på sitt tykkeste når den er foldet sammen. Maks hastighet er 6 km/t, og du kan velge mellom manuelt å endre hastigheten, eller å la den automatiske funksjonen til møllen gjøre det.


WalkingPad A1 Pro er perfekt for deg som ønsker en enkel gåmølle som du kan flytte fra rom til rom, gjemme bort når den ikke er i bruk, eller transportere mellom ulike steder. A1 Pro får enkelt plass under et bord/ståpult, og passer perfekt til kontoret takket være det lave støynivået på kun 45 dB.


WalkingPad A1 Pro

Best for:
Deg som ønsker en gåmølle som kan brukes til både å gå og å jogge hjemme. Kan også brukes som gåmølle på kontoret.

WalkingPad R1 Pro er den originale og bestselgende gåmøllen som i lange perioder i 2020 var utsolgt i månedsvis. Med R1 Pro kan du i faktisk jogge og løpe i lett tempo takket være topphastigheten på 10 km/t. Den har egne hurtigmoduser for “gå” og “løpe”, og en automatisk innstilling som justerer hastigheten etter hvor raskt du flytter beina. WalkingPad R1 Pro er kraftigere enn A1 Pro og C2, og kommer med et stativ som gjør det mulig å plassere et nettbrett/mobil foran deg mens du går eller løper. Maskinen er fremdeles svært lett (33 kg), og kan foldes sammen slik at den kan oppbevares under en seng, i et skap, etc..


WalkingPad R1 Pro er laget for deg som ønsker en kraftig gåmølle som lar deg jogge og trene, og og samtidig er så liten og kompakt at den enkelt kan flyttes rundt og slåes sammen. R1 Pro er svært allsidig, stillegående (under 50 dB) og stabil. Kan brukes både hjemme og på kontoret, men dersom du er ute etter en gåmølle til utelukkende kontorbruk, er A1 Pro et bedre valg.
WalkingPad R1 Pro

Best for:
Deg som ønsker en gåmølle som kan brukes til både å gå og å jogge hjemme. Kan også brukes som gåmølle på kontoret.


WalkingPad R2 Pro er er oppgradert versjon av den originale og bestselgende gåmøllen WalkingPad R1. R2 Pro har en kraftig børsteløs og stillegående motor (60 dB), topphastighet på 10 km/t, et solid 4-lags løpebånd med demping, egne hurtigmoduser for “gå” og “løpe”, og en automatisk innstilling som justerer hastigheten etter hvor raskt du flytter beina. WalkingPad R2 Pro kommer med et stativ som gjør det mulig å plassere et nettbrett/mobil foran deg mens du går eller løper. Maskinen veier kun 33 kg og kan foldes sammen slik at den kan oppbevares under en seng, i et skap, etc..


WalkingPad R2 Pro er laget for deg som ønsker en av de beste gåmøllene på markedet, og som er så kraftig at du kan bruke den til å løpe på. R2 Pro er også svært elegant takket være et nytt og moderne design med rette linjer. Møllen kan brukes på hjemme og på kontoret, men dersom du er ute etter en gåmølle til utelukkende kontorbruk, er A1 Pro et bedre valg ettersom den er mer stillegående.

WalkingPad R2

Endelig kan vi stolt presentere oppfølgeren til vår tidligere toppmodell R2 Pro - her er WalkingPad X21! Vår desidert råeste gåmølle noen gang!
Enda mer kraft - enda mindre!

Nye WalkingPad X21 bygger på den enorme suksessen med WalkingPad R1 Pro og R2, og forbedrer områder der brukerne har kommet med tilbakemeldinger. WalkingPad X21 bevarer det samme unike og kompakte designet fra sin forgjenger, men har blitt enda bedre for deg som ønsker å løpe. En kraftigere motor med inntil 2HK ytelse og et oppgradert design, gjør denne gåmøllen nærmest komplett. WalkingPad X2 har nemlig også blitt enda mindre!

WalkingPad R2

Best for:
Deg som ønsker en superkompakt tredemølle som kan brukes til både å gå og å jogge hjemme. Kan også brukes som gåmølle på kontoret.


WalkingPad K12 er KingSmith sin mest kompakte tredemølle, og er helt ulike noe du har sett før. K12 ligner på de tradisjonelle gåmøllene, men når en topphastighet på 12 km/t istedenfor 10 km/t som R1 Pro og R2. Dette gjør det mulig å løpe på møllen. WalkingPad K12 er noe enklere enn R-modellene ettersom den ikke har det samme displayet i front, og kan heller ikke foldes sammen. K12 kommer likevel med et sammenleggbart stativ med holder til nettbrett/mobil, og en fjernkontroll med LED-panel som viser all treningsinfo du trenger, og egne moduser for og løp.


WalkingPad K12 er perfekt for deg som ønsker en minimalistisk tredemølle som lar deg både gå og løpe, og som først og fremst tar utrolig liten plass.
WalkingPad K15

Best for:
Deg som ønsker en lett og kompakt tredemølle du faktisk kan løpe og trene på, og som har begrenset med plass..


WalkingPad K15 er KingSmith sin kraftigste tredemølle og er med sitt unike design et supert alternativ til deg som i utgangspunktet har lyst på en skikkelig tredemølle, men mangler plass. K15 veier kun 54 kg (omtrent halvparten av en vanlig tredemølle), kan foldes sammen til å bli helt flat, og har en kraftig nok motor til å nå 15 km/t. Løpebåndet er godt dempet, og en naturlig stigning på 4% gjør at slagene på ledd og knokler blir mindre enn når du løper flatt. Et oversiktlig LED-display i front gjør det enkelt å justere hastigheten, skifte mellom de tre ulike modusene HIIT, Fettforbrenning og , og ikke minst gir deg oversikt over tid, hastighet, m.m.


WalkingPad K15 er egentlig helt unik med tanke på hvor kompakt den er, og samtidig hvor mye kraft den er i stand til å levere. Et soleklart valg for deg som ønsker deg en tredemølle som du virkelig kan løpe og trene på, men som ikke ønsker en gigantisk treningsmaskin som opptar et helt rom alene.

WalkingPad K15