Om oss

WalkingPad.no - Autorisert forhandler av WalkingPad

WalkingPad.no er autorisert forhandler og importør av WalkingPad i Norge. WalkingPad.no har i dag enerett på å selge WalkingPad i Norge, og tar ikke ansvar for produkter som er solgt utenfor våre kanaler.

Vår ambisjon er å selge produkter som kan bidra til å gjøre hverdagen til folk flest enklere og bedre. Visste du at vi i Norge ligger helt i toppen når det kommer til sykemeldinger på grunn av muskel- og skjelettplager? Og at den kanskje beste medisinen mot denne typen plager er å gå?

Vi som jobber i WalkinPad.no ønsker derfor å legge til rette for en mer aktiv hverdag ved å distribuere produkter som lar deg være aktiv samtidig som du utfører oppgaver der du ellers ville vært i ro. Våre unike og testvinnende gåmøller og tredemøller har i løpet av de siste årene tatt markedet med storm, og etterspørselen har vært helt enorm. Med en gåmølle fra WalkingPad kan du enkelt være i bevegelse å gå samtidig som du jobber effektivt på kontoret, eller hjemme. Flere av møllene er også tilpasset løping slik at du kan bruke WalkingPad til å trene.

Det mest unike med WalkingPad er den lave vekten, den kompakte størrelsen og det lave støynivået. Med en vekt på mellom 25-35 kg og et kompakt format som lar deg bære den med deg, kan WalkingPad enkelt fraktes mellom hjemmet, kontoret og hytten. Møllene kan foldes sammen 180 grader til de blir helt flat, og dermed oppbevares under en seng, sofa, opp langs en vegg, etc..

WalkingPad til bedrift?

Er du/dere interessert i å investere i de ansattes helse? Ta kontakt for et tilbud på våre WalkingPads. Vi leverer raskt så fremt produktene er på lager, og hjelper til med oppsett og opplæring.

Les mer om WalkingPad til din bedrift her.

Her finner du oss

Vi holder til på på Ski rett utenfor Oslo og leverer varer til bedrifter og privatpersoner over hele landet.

Varehus:
WalkingPad.no
Skjelfossveien 30
1827 Hobøl

Om KingSmith

KingSmith ble grunnlagt i 2015 etter initiativ fra noen studenter ved University of Science and Technology of China. Gründeren bak suksesshistorien til WalkingPad ønsket seg et treningsredskap, eller en treningsmaskin, som gjorde det mulig “å trene hvor som helst og når som helst” uten at det opptok stor plass, og der man samtidig kunne stå oppreist.


Et slikt produkt fantes ikke, så studentene bestemte seg å lage et produkt som var så tynt og lett at det ble mulig å trene uansett sted og tidspunkt. Samtidig skulle det være så kompakt at det kunne foldes sammen og gjemmes bort når det ikke var i bruk.

Etter kort tid kunne de presentere en prototype av det som i dag har blitt kjent som WalkingPad. WalkingPad skulle være et produkt som gjorde det mulig å trene hjemme, på kontoret, foran TV-en, på soverommet - ja, overalt.


WalkingPad ble realitet etter at prosjektet ble åpnet for crowdfunding (folkefinansiering) - en tjeneste som gjør det mulig for enkeltpersoner å investere penger i et produkt de har tro på kan kan bli en realitet. Det tok ikke lang tid før KingSmith nådde minimumsgrensen for å kunne sette i gang produksjonen, og suksessen de opplevde har gjort “WalkingPad” til et eget begrep. I dag selges det gåmøller som tar etter teknologien som først ble sett av gjengen i KingSmith, men det er kun WalkingPad som er de originale gåmøllene.


I Norge har MyStuff enerett på KingSmith WalkingPad. Det er MyStuff som har agentur på merkevaren og som forhandler dette, selv om merket stadig dukker opp hos andre forhandlere uten tillatelse fra KingSmith Official.