WalkingPad kontoret
Noen av kundene som bruker WalkingPad
WalkingPad gåmøller finner du i mange utgaver her hos MyStuff. En kontormølle gir dine medarbeidere bedre arbeidsdager, sykefraværet synker og forskning viser at en kontormølle på jobben gir produktivitets-økning. Vi tilbyr et stort utvalg av slike tredemøller.

Ønsker du å se nærmere på hvordan WalkingPad kan forbedre dine ansattes hverdag?

Ta kontakt for et tilbud på våre WalkingPads. Vi leverer raskt så fremt produktene er på lager, og hjelper til med oppsett og opplæring.

Ta kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud
Kontakt oss
OVER
20.000
SOLGT
OVER
1.000
5 STJERNERS ANMELDELSER
BEST I TEST
4
ÅR PÅ RAD

WalkingPad - En investering i helsen

Visste du at ifølge NAV sin fraværsstatistikk er muskel- og skjelettplager den vanligste årsaken til legemeldt sykefravær? Eller at det å gå på mange måter er verdens beste form for mosjon? Her gir vi deg noen gode grunner til å investere i en WalkingPad:

Perfekt til hjemmet - like bra til kontoret

En WalkingPad er som navnet antyder en gåmølle, eller kontormølle som det også kalles. En kontormølle skiller seg fra en tradisjonell tredemølle ved å være mye mindre, lettere, stillegående, og kan enkelt slåes sammen og gjemmes bort når den ikke er i bruk.

Gåmøller omtales ofte som kontormøller ettersom flere og flere oppdager fordelen av å kunne benytte gåmøllen samtidig som de jobber.
Mange arbeidsplasser legger til rette for sine ansatte ved å tilby en ståpult som gjør det mulig å veksle mellom å stå og sitte mens man arbeider, og flere og flere oppdager gleden ved å kunne ta i bruk en gåmølle.

I løpet av de siste to årene har det blir relativt vanlig med hjemmekontor, og dette har nærmest ført til en eksplosjon i salget av gåmøller. Og her kommer også begrepet kontormølle inn, for de små og kompakte møllene egner seg nemlig ypperlig under en ståpult eller et høyt bord, og gjør det mulig å gå og å være aktiv samtidig som du jobber effektivt!

Personlig trener Camilla forklarer for enkelt det er å sette opp en WalkingPad

De siste 24 månedene har MyStuff levert over 20.000 WalkingPad til privatpersoner og bedrifter rundt om i landet.
Like super i stua som på kontoret!

Stativet på WalkingPad kan enkelt legges ned dersom det ønskes.

WalkingPad Kontorølle

Å gå - Den beste medisin

Å gå er nemlig en investering i helsen. I følge legekunstens far, Hippokrates, var den “beste medisin å gå en tur”. Så lite som 30 minutter gange i raskt tempo daglig er nok til å gi en betydelig positiv effekt på helsen.

Vi i Norge ligger helt i toppen når det kommer til sykemeldinger på grunn av muskel- og skjelettplager, og få ting er så virkningsfullt mot dette som å gå. Den kanskje største fordelen med å velge gåturer som aktivitetsform, er at det er så tilgjengelig. Å gå kan du gjøre nesten hvor som helst, så lenge du har plass til å bevege deg. Og nettopp her kommer gåmøllene inn.


For er det én ting mange av oss sliter med å få til å gå rundt i hverdagen, så er det tidsklemma. Vi vet det kan være vanskelig å få tid til å presse inn 10 000 skritt om dagen, eller hva du nå har satt deg som mål, men en gåmølle kan gjøre dette langt enklere.
WalkingPad Kontorølle

De beste helsefordelene av Å GÅ!

Ja, det er faktisk sant. Å gå har vist seg å kunne bidra til en rekke positive fordeler på kroppen - både fysisk og mentalt. Vi kan liste opp noen.

 1. Du sover bedre.
 2. Løfter humøret.
 3. Styrker immunforsvaret.
 4. Reduserer blodtrykket.
 5. Øker forbrenninger.
 6. Motvirker stress.
 7. Redusert risiko for diabetes.
 8. Motvirker ryggsmerter.
 9. Styrker skjelett og muskler.
 10. Forebygger hjertesykdommer.
 11. Øker muskelmassen.
 12. Reduserer risikoen for demens.
Last ned hele WalkingPad katalogen
Last ned
WalkingPad Kontorølle

Et unikt design

Suksessen til WalkingPad var ikke uventet. Aldri før var det sett et produkt som gjorde det å gå innendørs, enten hjemme, på hytta eller på kontoret, på et treningsapparat som var så lite og lett at det var “usynlig” når det ikke var i bruk. KingSmith klarte nemlig kunsten å lage en maskin som enkelt kunne foldes i to, og ved hjelp av innebygde transporthjul trilles bort når det ikke var i bruk. I løpet av få minutter gikk man fra å ha en fullverdig treningsmaskin der det var mulig å gå i kilometervis foran TV-en, eller PC-en, til å kunne gjemme den bort under en seng, sofa eller i et skap.


I dag har KingSmith flere modeller i sortimentet, men felles for de alle er hvor utrolig kompakt og lette møllene er. Hastigheten på gåmøllene varierer fra 0,5 km/t opp til en topphastighet på enten 6 km/, eller 10 km/t avhengig av hvilken modell du velger.
Flere av våre WalkingPad modeller har også en innebygd Intelligent Chip som automatisk justerer hastigheten mens du går, slik at du kan konsentrere deg fullt og helt om det du skal.

Få et skreddersydd tilbud til din bedrift

Kontakt oss ->
WalkingPad Kontorølle

Passer til enhver hev/senk pult

WalkingPad er tilpasset enhver hevsenk pult og er superenkle å sette opp, legge sammen og skyve vekk dersom en annen kollega ønsker å bruke den eller hvis det skal rengjøres rundt kontorpulten.